Οφείλουμε να υπερασπισθούμε τη δυνατότητα μιας άμεσης επικοινωνίας και πληροφόρησης που αναπτύσσεται ραγδαία μέσα από το διαδίκτυο, φορείς της οποίας είναι όλοι όσοι δίνουν βήμα σε επώνυμους και ανώνυμους πολίτες να συμμετέχουν σ' ένα κοινό διάλογο.

Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΣΧΟΣ έγραψε στα ‘‘ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ’’ της 10/11/2008 ( http://www.petroupoli-tk.gr/2008/164-7.htm ) :

‘‘Οφείλουμε να υπερασπισθούμε τη δυνατότητα μιας άμεσης επικοινωνίας και πληροφόρησης που αναπτύσσεται ραγδαία μέσα από το διαδίκτυο, φορείς της οποίας είναι όλοι όσοι δίνουν βήμα σε επώνυμους και ανώνυμους πολίτες να συμμετέχουν σ' ένα κοινό διάλογο. Ένα βήμα επικοινωνίας των απόψεων των πολιτών (πολίτης είναι εκείνος που συμμετέχει καθοιονδήποτε τρόπο στα κοινά, και είναι ζητούμενη αυτή η συμμετοχή, ακόμα κι αν εμφανίζονται υπερβολές είτε ανακρίβειες στη μεταφορά των πληροφοριών), βήμα άσκησης κριτικής στις πολιτικές που ακολουθούν τοπικές και η κεντρική εξουσία και οι μηχανισμοί τους, βήμα για την ανάπτυξη μιας νέου τύπου ΑΜΕΣΗΣ δημοκρατίας με στόχο την κοινωνική και πολιτική παρέμβαση στα κοινά. Εκτιμώ ότι αυτό το πέτυχαν ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ σε τέτοιο βαθμό, ώστε βάσιμα να θεωρείται η ποινική δίωξη του Γιάννη Μιχαλόπουλου ως δίωξη πολιτική που αποσκοπεί να φιμώσει τον ίδιο και την "ενοχλητική" ηλεκτρονική του εφημερίδα διότι "δεν συνεμορφώθει προς τα υποδείξεις".... και τις κατά καιρούς απειλές δίωξής του από τοπικούς παράγοντες της πολιτικής.’’

Συμφωνώ και επαυξάνω. Καραμπινάτη περίπτωση εκφοβισμού αποτελεί η μήνυση κατά του Γιάννη Μιχαλόπουλου, η οποία εκδικάζεται την Τετάρτη 12/11/2008 στα δικαστήρια της παλιάς Σχολής Ευελπίδων.

Γι’ αυτό και η υποστήριξη στο πρόσωπο του ιδίου και στην ηλεκτρονική εφημερίδα http://www.petroupoli-tk.gr/ πρέπει να είναι αμέριστη και χωρίς επιφυλάξεις.

Τουλάχιστον από την μεριά μου η υποστήριξη αυτή είναι δεδομένη και ελπίζω να γίνει και ουσιαστική.

Περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση στο θέμα : ‘‘Ο Γιάννης Μιχαλόπουλος δικάζεται στις 12/11’’
http://www.phpbbserver.com/pfor/viewtopic.php?t=1435&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=&mforum=pfor