Δεν χρειάζεται να γράψω περισσότερα από όσα έχω, ήδη, γράψει, για τον κ. Παναγιώτη Βήχο και την εικονική (αλλά και την πραγματική) του παρέα.

 

BHXOS
 
Δεν χρειάζεται να γράψω περισσότερα από όσα έχω, ήδη, γράψει, για τον κ. Παναγιώτη Βήχο και την εικονική (αλλά και την πραγματική) του παρέα.

Σας αφήνω να απολαύσετε το ξεκαρδιστικό (και συνάμα σπαραξικάρδιο) υβρεολογικό ξέσπασμα αυτής της παρέας του κ. Παναγιώτη Βήχου, με τα πολλαπλά προσωπεία, στα παρακάτω θρεντ του ''ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ'' :

α) ''Ο «φιλικός και καλοπροαίρετος» κύριος Τάσος Αναστασόπουλος'' http://www.politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?t=15853 (μου έκανε την τιμή να μου αφιερώσει ένα ολόκληρο θρεντ και γι' αυτό τον ευχαριστώ. Βλέπετε, εγώ δεν είμαι καθόλου αγνώμων!)
και

β) ''ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ'' (σελίδα 8) - πρόκειται για μετονομασία του χακεμένου και νοθευμένου από τον ίδιο τον Παναγιώτη Βήχο θρεντ ''ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗΣ : ΕΝΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΜΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ'' - http://www.politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?t=15576&start=749 όπου - ανάμεσα στα άλλα (απαντώντας σε κάποιον Amerikano, ο οποίος έγραψε για τις ύβρεις που μου απηύθυναν) ο κ. Παναγιώτης Βήχος αναφέρει το αμίμητο ρητορικό ερώτημα : ''Και ποιός έβρισε τον Τάσο;''.

Σε όσα έχω, ήδη, γράψει δεν έχω να προσθέσω κάτι περισσότερο. Απλώς θυμίζω τα όσα έχω ήδη γράψει. Δείτε στο μπλογκ μου :

1) ''ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΤΣΑΚΩΜΟΣ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΒΗΧΩΝ''
http://tassosanastassopoulos.blogspot.com/2008/11/blog-post.html
και
2) ''ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ vngelis ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΗΧΟ'' http://tassosanastassopoulos.blogspot.com/2008/11/vngelis.html

Επίσης, δείτε και όσα έχω γράψει (και εγώ και ο vngelis), για την όλη υπόθεση, στο μπλογκ του vngelis :

Α) Πολιτικό Καφενείο= ‘‘Αδέλφια Καραμαζώφ'':
http://vngelis.blogspot.com/2008/11/blog-post.html
και
Β) ''Πολιτικό Καφενείο = Αδέλφια Καραμαζώφ - Τασος Αναστασοπουλος'':
http://vngelis.blogspot.com/2008/11/blog-post_09.html

Δεν υπάρχει κάτι να προστεθεί, πάνω σε αυτά. Ό,τι ήταν να ειπωθεί, έχει ειπωθεί. Όλα τα άλλα είναι πλεονασμός και κάνουν κακό στον κύριο Παναγιώτη Βήχο, αν και αυτός - μέσα στον βαθύ εκνευρισμό του - αρνείται να το καταλάβει. Δεν πειράζει. Κάποια στιγμή, όταν (και εάν) αντιμετωπίσει περισσότερο νηφάλια τα πράγματα, θα το καταλάβει....

Όσα έγραψε, σήμερα (25/11/2008) ο Χαράλαμπος Βήχος στο forum του ‘‘ΡΕΣΑΛΤΟ’’ στο θρεντ, που εκεί έχει ανοίξει (καταγγέλλοντας τον αδελφό του τον Παναγιώτη Βήχο και τις κακές πρακτικές του στο ‘‘ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ’’), με τίτλο : «ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ» http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2813&start=15 είναι εύλογα και οι εξηγήσεις, που μου έδωσε κρίνονται επαρκείς, διότι και ο Γιάννης ο Μιχαλόπουλος, μου επιβεβαίωσε ότι στις 1/11/2008 τον πήρε κάποιος Βήχος στο τηλέφωνο και του ζήτησε το τηλέφωνό μου, το οποίο και του το έδωσε.
Τώρα ποιος «άγνωστος παλιός φίλος μου» πήρε την μητέρα μου και της ζήτησε το τηλέφωνό μου, το οποίο και του το έδωσε, μόνον ο … Ύψιστος (και ο δράστης) το ξέρει….

Είπαμε : Ο κ. Παναγιώτης Βήχος χρειάζεται κατανόηση. Τίποτε λιγότερο. Τίποτε περισσότερο.

Απλά και μόνον επειδή οι πρακτικές του έγιναν αντιληπτές από όλον τον κόσμο, που ασχολείται με το Διαδίκτυο, ο οποίος γελά, με άφθονο και πηγαίο γέλιο, με τα πεπραγμένα του….